🌟 پس از یادگیری مفاهیم اولیه ی زبان html5 ، شروع به یادگیری تگ ها و صفات html5 می کنیم .
🌟 تگ html : این تگ ، تگ مادر و ریشه ی پرونده ی html می باشد و همه ی تگ ها و المان ها درون آن قرار می گیرند . از نظر المان ، المان html ، المان نوع اول می باشد . یعنی هم تگ آغازی دارد هم محتوا و هم تگ پایانی
<html>
elements & content
</html>
🌟 تگ html به مرورگر میفهماند که این فایل ، یک فایل html می باشد .
🌟 این تگ به دلیل اهمیتی ریشه ای و اصولی ای که دارد طبعا باید توسط همه ی مرورگرها پشتیبانی شود که می شود .
🌟 بعد از درک و یادگیری تگ html و اینکه چه کاری می کند ، باید به سراغ صفت های این تگ برویم . چنانچه قبلا ذکر شد ، دو نوع صفت می شود برای آن در نظر گرفت . نوع اول صفات عمومی (global) که شامل 16 صفت است و نوع دوم صفات خصوصی که دو مورد می باشد .
🌟 قبل از اینکه صفات عمومی را برای تگ html بررسی کنیم ابتدا باید آنها را بشناسیم . لذا شروع می کنیم به تعریف و توضیح صفات عمومی و پس از آن این صفات را در مورد تگ html و بعد سایر تگ ها بررسی می کنیم .
🌟 صفت عمومی accesskey :
اگر بخواهیم المان ما در صفحه با استفاده از کلید های میانبر ، active یا focus شوند ، از این صفت استفاده می کنیم . مقداری که این صفت می گیرد کلید میانبر می باشد که معمولا بعد از داشتن کلید alt زده می شود . در مورد کلید های میانبر مثلا فرض کنید که یک لینکی در صفحه داریم . اگر بخواهیم روی لینک کلیک کنیم دو راه داریم . یکی اینکه با موس روی آن بیاییم و کلیک کنیم و دیگری اینکه از کلید های میانبر استفاده کنیم . مثلا alt+s را بزنیم تا لینک فعال شود .
برای این مثال داریم :
<a href="" accesskey="s" >content</a>
🌟 کلید میانبر برای سایر مرورگرها alt + accesskey است اما برای firefox به صورت alt+ shift + accesskey می باشد .
🌟 صفت accesskey توسط همه ی مرورگرها پشتیبانی میشود .
<element accesskey="character" >
برای دریافت مطالب در تلگرام خود ، عضو کانال تلگرامی html5 شوید.